Paul-van-Dijk-pasfoto

Paul van Dijk

linkedin 06 41 23 20 64 / pvandijk@sjoege.nl

Als grafisch ontwerper kijk ik tussen de regels, houd ik een spiegel voor en doorloop zo samen met u het creatieve proces van concept tot eindresultaat. Ik help vanuit Sjoege het verhaal van uw school helder te communiceren. Dat kan offline zijn, online of een mix van media. De interne en externe communicatievragen binnen het onderwijs zijn divers. U wilt bijvoorbeeld de instroom van nieuwe leerlingen bevorderen. Of u wilt voor uw collega’s uw plannen en koers visualiseren.

“Goede gesprekken en observatie inspireren
mijn grafische hart tot ontwerpen die de
communicatieboodschap van uw school verbeelden.”

Ik werkte jarenlang als communicatieadviseur, waaronder maatschappelijke organisaties zoals Movisie. Een ervaring die ik meeneem in het Sjoege team. Ik kijk, luister, stel de juiste vraag achter de vraag. Goede gesprekken en observatie inspireren mijn grafische hart tot ontwerpen die de communicatieboodschap van uw school verbeelden. Bovendien weet ik een visuele communicatievraag snel om te zetten naar tastbare voorbeelden en praktische oplossingen. Mijn passie voor grafisch ontwerpen uit zich onder meer in krachtige en prachtige logo’s & huisstijlen, websites en campagnes, maar ook meer praktische communicatiemiddelen, zoals posters en brochures.