De vereniging van openbare en algemeen toegankelijke scholen VOS/ABB en de communicatiespe­cialisten van Sjoege Onderwijscommunicatie slaan de handen ineen! Met onze 360° communicatiescan gaan we scholen helpen om hun schoolverhaal en de kernwaarden van het openbaar onderwijs pakkend neer te zetten.


360° communicatiescan
Voor een periode van één jaar hebben we een exclusieve samenwerking bereikt waarbij we de scholen die zijn aangesloten bij de vereniging van openbare en algemeen toegankelijke scholen onze 360° communicatiescan tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Voor de scan duikt het adviesteam van Sjoege één dag in de communicatiepraktijk van een school. We kijken met een professionele blik naar het communicatiebeleid en de organisatie van de communicatie binnen de school.


Openbare scholen: waar verhalen samenkomen
Hiermee willen we scholen helpen om meer verbinding met de kernwaarden van het openbaar onderwijs te maken en het eigen schoolverhaal te vertellen. Wil je meer weten over de nieuwe kernwaarden ‘Openbare scholen – waar verhalen samenkomen’ van VOS/ABB? Lees dan verder op deze website.